Joaquin Fernandez Trabzonspor’un 171. yabancı oyuncusu oldu

Trabzonspor’un 2 yıllık anlaşmaya vardığı Joaquin Fernandez, bordo-mavililerin bugüne kadar transfer ettiği 171. yabancı oyuncusu oldu.
Trabzonspor’un İspanya’nın Real Valladolid takımında serbest pozisyonda transfer ettiği 27 yaşındaki stoper Joaquin Fernandez, bordo-mavililerin bugüne kadar transfer ettiği 171. yabancı oyuncu oldu. Bordo-mavililer, 56 yıllık tarihinde bugüne kadar 54 ülkeden 171 yabancı oyuncuyla sözleşme imzaladı. Söz konusu transferlerin çoğu ise Brezilya'dan oldu. 26 Mart 2023’de göreve gelen Başkan Ertuğrul Doğan döneminde bordo-mavililer, Dimitrios Kourbelis ve Joaquin Fernandez transferlerini resmi olarak gerçekleştirirken Mislav Orsic ‘de Trabzon’a getirdi.
Bordo-mavililer Bartra’nın ardından Joaquin Fernandez Trabzonspor’un kadrosuna kattığı 2. İspanyol oyuncu oldu.
Yunanlı oyuncular ağırlık kazandı
Bu sezon Yunanistan’dan bir transfer daha gerçekleştiren Trabzonspor, kadrosunda bulunan Siopis ve Bakasetas’ın Yunanistan Milli Takımından arkadaşı olan Dimitrios Kourbelis de Karadeniz ekibinin kadrosuna kattığı 4. Yunan oyuncu oldu. Bordo-mavililer, daha önce de Avraam Papadopoulos’u kadrosuna katmıştı. Kourbelis, transferiyle Trabzonspor’da Yunan oyuncular ağırlık kazanmış oldu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da ayrılık! Sözleşmesi bitmeden gidiyor...
Çaykur Rizespor stadının çimlerine branda önlemi
TRANSFER | Fenerbahçe, Jadon Sancho ve Uğurcan Çakır için vites artırdı
Galatasaray'da Victor Osimhen gelişmesi! 4 Temmuz'a kadar...
FENERBAHÇE KOMBİNE ALIŞ: Kombineler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Kombine Fiyatları Ne Kadar? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?