Merih Demiral asist yaptı

İtalya Serie A'nın 16. haftasında Juventus, konuk ettiği Udinese'yi 3-1 yendi. Merih Demiral maça 11'de başladı.
Torino'daki Allianz Stadı'nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 9. dakikada Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile 1-0 öne geçti.
Ronaldo ile 37. dakikada farkı 2'ye çıkaran Juventus, 45. dakikada Leonardo Bonucci ile skoru 3-0 yaptı.
Mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona ererken, konuk Udinese, 90+4. dakikada Ignacio Pussetto ile farkı 2'ye indirdi: 3-1. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu tayin ederken Juventus, sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla Juventus, puanını 39'a yükselterek, maç fazlasıyla liderlik koltuğunu Inter'den devraldı. Udinese ise 15 puanla 17. sırada yer aldı.
Juventus kadrosunda bulunan milli futbolcu Merih Demiral, karşılaşmada 90 dakika forma giydi. Juventus'un şampiyonluk yolundaki rakibi Inter, bu akşam Fiorentina ile deplasmanda karşılaşacak.
Diğer yandan, 120. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Milan da milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği maçta, konuk ettiği Sassuolo ile 0-0 berabere kaldı. Milan, 21 puanla 10. sırada yer aldı.
Sarri’den Merih Demiral’a övgü dolu sözler
Juventus forması giyen milli oyuncu Merih Demiral, Udinese maçında gösterdiği performansla teknik direktör Maurizio Sarri’nin de takdirini topladı.
İtalya Serie A’nın 16’ncı haftasında Juventus’un evinde Udinese’yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada 90 dakika sahada kalıp takımının attığı 3’üncü golde asist yapan Merih Demiral, performansıyla göz doldurdu. Yaptığı asistin dışında 94 pasta 92 isabet sağlayan milli oyuncu, bunun yanında 5 hava topu kazanırken, 2 de top çaldı. 21 yaşındaki oyuncu 7 kez top uzaklaştırırken 2 de pas arası yaptı.
SARRI: MERİH HIZLA GELİŞİYOR
Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında milli savunmacı hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Merih’in hızla geliştiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Merih iyi oynadı. Ben onu tercih ettim çünkü Bayer Leverkusen’e karşı iyi performans sergiledi. Lasagna’ya karşı hızını ve saldırganlığını kullanmak istedik. Bugün çok iyi iş çıkardı, hızla gelişiyor. Hızlı ve agresif bir oyuncu" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Aziz Yıldırım ile Ali Koç buluşuyor! Fenerbahçe'de kongre için toplanan imza belli oldu...
Juventus'tan resmi açıklama geldi! Victor Osimhen için sevindiren sözler...
Fenerbahçe'de ayrılık! Yeni transfere yol göründü...
Fenerbahçe, Eyüpspor mesaisine başladı
Burak Yılmaz, Galatasaray'ın başarısındaki sırrı açıkladı