Kamerun İsviçre'yi evine gönderdi

Kanada'da devam eden FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda C ve D Gruplarında 3. ve son maçlar oynandı.
Winnepeg'de Winnepeg Stadı'nda yapılan C Grubu maçında Japonya, Ekvador'u Yuki Ogimi'nin golüyle 1-0 yendi. Bu sonuçla Japonya, grubu 9 puanla lider tamamlayarak, ikinci tura çıktı.
Grupta Edmonton'da Commonwealth Stadı'nda yapılan diğer maçta Kamerun, İsviçre'yi Gabrielle Onguene ve Madeleine Ngono Mani'nin golleriyle 2-1 yendi. İsviçre'nin tek golünü Ana Maria Crnogorcevic kaydetti. Grupta 6 puana ulaşan Kamerun, ikinci olarak tur atladı.
- D Grubu
Vancouver'da BC Place Stadı'nda oynanan D Grubu maçında ABD, Nijerya'yı Abby Wambach'ın golüyle 1-0 yendi. ABD, 7 puanla grup lideri olarak ikinci tura yükseldi.
Edmonton'da oynanan grubun diğer maçında Avustralya ile İsveç 1-1 berabere kaldı. Avustralya'nın golünü Lisa De Vanna, İsveç'in golünü ise Sofia Jakobsson kaydetti. Bu sonuçla puanını 4'e çıkaran Avustralya, grubu ikinci sırada tamamlayarak, ikinci tura çıktı.
Kupada E ve F Grubu'nda oynanacak karşılaşmalarla, ilk tur maçları sona erecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sergen Yalçın'dan flaş açıklamalar! Eski öğrencisi hakkında konuştu...
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...
SON DAKİKA HABER | Fenerbahçe yönetiminden Jose Mourinho kararı!
İngiliz devi, Kenan Yıldız’ın peşinde! Yarışta tek değil