Kayserispor’da Başkan Nurettin Açıkalın, güven tazeledi

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, yeniden başkanlığa seçildi.
Trendyol Süper Lig kulüplerinden Kayserispor'da yapılan olağanüstü genel kurulda tek aday ve mevcut başkan olan Nurettin Açıkalın, güven tazeledi.
Tek aday olarak olağanüstü genel kurula giren Açıkalın’ın yönetim kurulu listesinde Rıza Erkut Yurdemi, Süleyman Akın, Mehmet Anadut, Gökhan Gülen, Samet Sarıoğlu, Ali Fidan, Mehmet Saçmacı, Murat Ekşi, Derviş Özçekirdek, Ayhan Gültekin ve Muzaffer Polat yer aldı.
Burada açıklamalarda bulunan ve Konyaspor'un kendileri ile oynadıkları karşılaşmanın tekrarlanma çağrısına yanıt veren Açıkalın, "Kayserispor-Konyaspor maçında hem oyun hem de skor anlamında Kayseri bileğinin hakkıyla anasının ak sütü gibi 3 puanı kazanmıştır. Kimse Kayserispor’un sinir uçları ile oynamasın. Kayserispor, şanlı şerefli tarihinde olduğu gibi bugün de yoluna anlının akıyla devam etmektedir. Kayserispor büyük lokmadır, yutamazsınız" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes'e, İtalyan devi talip oldu!
Trabzonspor, yıldız isimler için kollarını sıvadı! İşte transferde öne çıkan isimler...
Leroy Sane tercihini yaptı! Fenerbahçe mi Galatasaray mı?
Fenerbahçe'de Cenk Tosun bu sefer ayrılıyor! Süper Lig'den talip...
FENERBAHÇE KOMBİNE FİYATLARI 2025: Yeni Sezon Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?