hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kim Min-jae'nin yeni adresi belli oldu

    Kim Min-jaenin yeni adresi belli oldu
    expand
    KAYNAKMilliyet

    Sezon başında Napoli'den 50 milyon Euro'ya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min-jae, Tuchel ile yaşadığı anlaşmazlıklar sebebiyle son haftalarda kadroya girmekte zorlanıyor. Bu durumdan memnun olmadığını ifade eden Güney Koreli yıldız için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve geçtiğimiz yaz 50 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli'den Bayern Münih'e transfer olan Kim Min-jae'nin, Alman takımında yedek kalmaktan memnun olmadığı öne sürüldü.

    RAHATSIZ OLDU

    Alman medyasından T-online'da yer alan habere göre, Bayern Münih'te son zamanlarda ilk 11'e girme konusunda zorluk yaşayan Kim Min-jae, Alman ekibindeki rolünden memnun değil. Yüksek bonservis bedeliyle takıma katılan Koreli futbolcu, daha fazla şans bulmak istiyor.

    Haberde yer alan detayda ise, Thomas Tuchel'in savunmadaki tercihinin son zamanlarda sıklıkla 27 yaşındaki stoperin önünde Eric Dier'i seçmesi futbolcuda rahatsızlık uyandırdı. Deneyimli futbolunun ilk 11'e girmek istediği aktarıldı.

    Bu sezon Alman deviyle 28 maçta süre alan Kim Min-jae 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Bu karşılaşmalarda toplam 2.288 dakika sahada kaldı.

    Kim Min-jaenin yeni adresi belli oldu

    İTALYA'YA DÖNEBİLİR

    Bayern Münih'te yedek kulübesine mahkum olan Kim Min-jae, Alman devinden ayrılmayı düşünüyor. La Gazzetta dello Sport'te yer alan habere göre Inter, sezon başında 50 milyon Euro'ya Bayern'e transfer olan Kim Min Jae'yi transfer etmek istiyor. 

    Haberde Bayern Münih'in Kim Min Jae'yi yeni kadrosuna kattığı ve bu transfere izin verip vermeyeceği henüz netleşmediği belirtildi. Güney Koreli oyuncu ise yedek kalması durumunda transfer olmayı istiyor. Inter ve Bayern Münih arasındaki ilişkilerin iyi olduğu hatırlatılan haberde Kim Min Jae'nin bonservisiyle olmasa da kiralık olarak kadroya katılabileceği vurgulandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow