hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocaelispor – Giresunspor maçında ilginç tartışma

    Kocaelispor – Giresunspor maçında ilginç tartışma
    expand
    KAYNAK DHA

    Giresunspor’da Kocaelispor’a karşı maçın 86’ncı dakikasında esame listesinde yer almayan futbolcunun oyuna girdiği iddiası tartışmalara neden oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol 1. Lig’in 30’uncu haftasında Kocaelispor, sahasında konuk ettiği Giresunspor’u 2-0’la geçti ve play-off potasındaki yerini sağlamlaştırdı.

    ESAME LİSTESİ KRİZİ

    Maçın 86'ncı dakikasında Giresunspor’da Enishan Ceylan oyundan alındı ve yerine esame listesinde ve federasyonun sitesindeki esame listesinde yer almayan Furkan Arda Kabaca oyuna girdi.

    Bu durum tartışmalara neden oldu. Maçın hakemi Davut Dakul Çelik'in yaşanan durumu raporlamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun ilgili kurumlarının durumu incelenmesi ve kadroda olmayan oyuncuyu oynatıp, oynatmadığına karar vermesi bekleniyor.

    “BİZİM VERDİĞİMİZ LİSTEDE ADI VAR"

    Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise konuya dair, "Şu an netleşen bir şeyimiz yok. Sportif direktörümüzle de görüşüyoruz. Bizim verdiğimiz listede adı var ama federasyonun listesinde oyuncumuzun adı yok. Net bir şey söylemem doğru olmaz” ifadelerini kullandı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow