hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaspor Galatasaray maçı canlı yayın! Bein Sports 1 canlı izle!

    Konyaspor Galatasaray maçı canlı yayın Bein Sports 1 canlı izle
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Süper Lig’de şampiyonun belli olacağı günde Galatasaray Konyaspor ile Fenerbahçe ise İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın Konyaspor’la oynayacağı maç Bein Sports 1 ekranlarından Fenerbahçe’nin İstanbulspor’la oynayacağı maç Bein Sports 2 ekranlarından canlı izlenebilecek. İşte Konyaspor Galatasaray maçı canlı yayın izleme bilgileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konyaspor, Trendyol Süper Lig’de sezonun son maçında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray karşısında ligde kalmak için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar bu maçta 1 puan alırsa ligde kalmayı garantileyecek.

    Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Konyaspor, sahasında yarın saat 19.00’da Galatasaray ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar bu mücadele öncesi 37 haftada 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 15. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar ise 32 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 99 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Galatasaray’ın şampiyonluk için sahaya çıkacağı müsabakada Konyaspor da ligde kalmayı hedefliyor.

    Konyaspor, Galatasaray karşısında ligde kalmak için sahaya çıkacak. Konyaspor’un en yakın rakibi MKE Ankaragücü deplasmanda Trabzonspor ile, Hatayspor ise kendi evinde Rizespor ile karşılaşacak. Söz konusu maçların durumu Konya ekibini yakından ilgilendirecek. Galatasaray karşısında aldığı 1 puan ile ligde kalmayı garantileyecek olan Konyaspor, yenildiği takdirde ise rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KONYASPOR GALATASRAY MAÇI CANLI YAYIN BEİN SPORTS 1

    İki takımın karşı karşıya gelecekleri müsabaka Bein Sports 1 ekranlarından canlı izlenebilecek. 26 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak.

    BEİN SPORTS CONNECT İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow