Kosova'dan bir yıldız daha doğdu: Sinan Bytyqi
Avusturya 19 yaş altı formasını giyen Kosovalı oyuncu Sinan Bytyqi, Macaristan'daki U19 Avrupa Futbol şampiyonasında harikalar yaratıyor.
Haberin Devamı
/

/

Manchester City formasını giyen 17 yaşındaki Kosovalı oyuncu Avusturya'da yetiştiği için Avusturya'nın genç milli takımlarında görev yapıyor.
Haberin Devamı
/

Hücum bölgesinin farklı alanlarında oynayabilen Sinan'ın idolü Neymar ve Boşnak futbolcu Dzeko.
/

2012'de Al Ain Uluslararası Futbol Turnuvası'nda dikkat çeken Sinan'ı Manchester City 2012'de Admira Wacker'den transfer etmişti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

City'nin alt takımında Marcos Lopes'le birlikte harika bir ikili oluşturan Sinan, tıpkı Manchester United formasını giyip Belçika'yı tercih eden Adnan Januzaj gibi geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.
/

Kosova'daki Türklerin ağırlıklı olarak yaşadığı Prizren'de doğan 1,85 boyundaki futbolcunun City'le olan sözleşmesi 2015 sezonu sonunda bitecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı