Leipzig maçın adamını seçti

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta ağırladığı Alman temsilcisi Leipzig, stadı dolduran Beşiktaş taraftarlarından oldukça etkilendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Leipzig resmi Twitter hesabı, Beşiktaş'ın 1-0 öne geçtikten sonra attığı tweette ''Sadece geride değiliz, kulaklarımızda da sıkıntı yaşıyoruz'' sözlerini bir görselle paylaştı.
Maçın bitmesinin ardından ise Leipzig Twitter hesabı, Beşiktaş taraftarlarına şapka çıkarttı. Alman takımının Twitter adresi, maçın ardından yaptığı paylaşımda ''Transferde kullandıkları telefonları ile stadı aydınlattılar. Beşiktaş taraftarlarına şapka çıkartıyoruz'' sözleri yer aldı.
Maçın sonunda ise Leipzig'in hesabı, "Maçın adamı sorusu kimdi?' sorusuna 'Işıkları tamir eden kişi' yanıtını verdi.
Sıradaki Haber