Ligde 18. sıradaydı, taraftar yüzüne tükürünce istifa etti

Arjantin Premier Lig ekiplerinden Velez'in teknik direktörü De Felippe, 8 hafta sonunda ligin 18. sırasına demir attı. De Felippe, kendi evinde oynadığı Santa Fe maçını 2-0 kaybedince bir taraftar yüzüne tükürdü. Bunun üzerine istifa etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Arjantin ekibi Velez'in teknik direktörü Omar De Felippe, Santa Fe yenilgisinin ardından bir taraftarın suratına tükürmesi üzerine istifa etti.
Habertürk gazetesinde yer alan habere göre 8 haftası geride kalan Arjantin Premier Lig'in 18. sırasında bulunan Velez Sarsfield, Leonardo Madelon'un ekibi Union Santa Fe'ye kendi evinde 2-0 mağlup oldu.
Bu mağlubiyetin ardından çılgına dönen Velezli taraftarlar, teknik direktörü ve oyuncuları protesto etti. Velezli bir taraftar teknik direktör Omar De Felippe'nin suratına tükürdü. Bu olayın ardından De Felippe, kulübe istifasını sundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig devinde rota Alexander Sörloth!
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...
Ballon d’Or favori listesi değişti! Messi ve Ronaldo yıllar sonra yok
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...