Lille 1-2 Chelsea MAÇ ÖZETİ

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea, 2-0'ın rövanşında Lille'i deplasmanda 2-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Lille'in tek golünü Burak Yılmaz attı.
2-0'ın rövanşında Fransa'da oynanan karşılaşmayı Chelsea 2-1 kazandı ve tur atladı. İngiliz ekibine çeyrek finali getiren golleri 45+3. dakikada Christian Pulisic ve 71. dakikada Cesar Azpilicueta kaydetti.
Burak Yılmaz'dan tarihe geçen gol
Lille'in tek golü 38. dakikada penaltıdan milli futbolcumuz Burak Yılmaz'dan gelirken, tecrübeli futbolcu bu golle tarihe geçti. 37 yaşındaki futbolcu Ryan Giggs ve Paolo Maldini'den sonra Şampiyonlar Ligi eleme turlarında gol atan en yaşlı futbolcu oldu.
Burak Yılmaz ayrıca 3 gole ulaşarak, 2 gollü Arda Turan'ı geride bıraktı ve Devler Ligi'nde son 16'dan sonra eleme turlarında en çok gol atan Türk futbolcu oldu.
Lille'de Burak, 90 dakika sahada kalırken, Zeki Çelik ise ilk 11'de başladığı maçta 58. dakikada kenara geldi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan transferlere tepki: Bu Sidiki Cherif'i kim aldı ya?

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçındaki tartışmalı pozisyon için net yorum! Gol iptali...

Fenerbahçe liderlik fırsatını tepti: Talisca 2, Çağlar+Ederson: 2

Trabzonspor, Başakşehir maçına hazırlanıyor

Beşiktaş, Samsunspor maçına hazırlanıyor