Lyon Steven Nzonzi'ye talip oldu

Galatasaray’da kadro dışı kalan Fransız orta saha oyuncusu Steven Nzonzi’ye talip çıktı. Bonservisi Roma’da bulunan 30 yaşındaki futbolcuyu, Lyon istiyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Galatasaray’da kadro dışı kalan Fransız orta saha oyuncusu Steven Nzonzi’ye, ülkesinden talip çıktı. Sarı-kırmızılıların kontratını feshetmeye hazırlandığı ve bonservisi Roma’da bulunan 30 yaşındaki futbolcuyu, Lyon istiyor.
Fransız ekibi Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmesine rağmen, Galatasaray formasıyla Devler Ligi’nde sahne aldığı için, Nzonzi’nin isminin UEFA listesine bildirilme şansı bulunmuyor. Bu arada tecrübeli futbolcuyu Lyon’un yanı sıra Torino da takip ediyor. İki kulübün de fesih işleminden sonra Roma'yla anlaşması bekleniyor.
(Fanatik)
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Arda Güler 90 dakika forma giydi; Real Madrid geri döndü!
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kupa finalinin üzüntüsünü yaşıyor
Beşiktaş, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı
1 aydır hastanede tedavi görüyordu! Mert Hakan Yandaş'ın son durumu netlik kazandı...
SON DAKİKA | Süper Lig ekibinde Sergen Yalçın sesleri