Marca: "FB'nın Senna teklifi 20 milyon euro"

İspanyol basını, Fenerbahçe'nin Marcos Senna'nın transferi için ısrarcı olduğunu, 32 yaşındaki futbolcunun ise Villarreal'de kalmak istediğini yazdı.
Marca gazetesi, Fenerbahçe'nin Marcos Senna'nın bonservisi için 20 milyon euroyu gözden çıkardığını iddia ediyor.
Gazete, Villarreal'in bu cazip teklifi geri çevirmesinin zor olduğunu ancak 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun kalmak istediğini belirtti.
Marca, Fenerbahçe'nin Senna'ya sezon başına 2.5 milyon eurodan üç yıllık sözleşme önereceğini ileri sürüyor.
İspanyol basını, "Senna, Fenerbahçe'nin parası yerine Villareal'i tercih ediyor" başlığını ön plana çıkararak verdiği haberlerde, deneyimli oyuncunun Villarreal ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini dile getirdi.
Senna'nın, "altı yıldır İspanya'dayım ve Villarreal'de olmaktan çok mutluyum. Sözleşmem sona erdiğinde kesinlikle, eşim ve çocuklarımla bir ev inşa ettiğim yere, Brezilya'ya döneceğim" şeklindeki sözlerine yer verildi.