Mario Gomez açtı ağzını yumdu gözünü

Mario Gomez açtı ağzını yumdu gözünü
expand
KAYNAK DHA

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan ve başarısını gol krallığı ile taçlandıran Mario Gomez, Wolfsburg’daki takım arkadaşlarıyla ilgili sert açıklamalar yaptı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ziraat Türkiye Kupası’nda haftanın programı

Wolfsburg 4 hafta sonra Bundesliga'da galibiyet ile tanışmasına rağmen Gomez, takım arkadaşları hakkında açtı ağzını yumdu gözünü. Yıldız oyuncu maçtan sonra yaptığı açıklamada takım arkadaşları için "Hepsinin aklı transferde " derken şunları söyledi:

"Takımdaki bazı futbolcularda hırs yok, şevk yok. 5,6,7 hatta daha fazlasının aklı başka bir takıma gitmekte. Bayern Münih veya 20 tane klas futbolcunun bulunduğu bir takımda yedek kalan futbolculardan gitmek isteyen olabilir. Ama bizde kafası başka yerde olanlar ilk on birde yer alıyor. Böyle olunca da ikili mücadelelere doğru dürüst girmiyorlar. İkili mücadeleleri kazanamazsan maç da kazanamazsın. Bu yüzden eğer gitmek istiyorlarsa gitseler iyi olur."

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Draxler’i mi ima etti?

Alman basınına göre Gomez isim vermese de sezon başından beri ayrılmak istediğini söyleyen takım arkadaşı Draxler'i ima etti.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow