Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'dan 80 milyon euro'luk teklif

Galatasaray'ın bonservisiyle yeniden kadrosuna katmak istediği Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab'dan 2 yıl için 80 milyon euro'luk teklif geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tutto Mercato'nun haberine göre; Boupendza'yla yollarını ayıran Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab, Mauro Icardi transferi için PSG'ye 20 milyon euro, Arjantinli oyuncuya ise 2 sezon toplamında 80 milyon euro maaş ödemeye hazır olduğunu menajerlerine iletti.
TRT Spor'dan Tibet Töre'nin paylaştığı bilgiye göre, Suudi ekibinin oyuncu tarafına 2 yıllık teklifte bulunduğunu ve Icardi'nin yanıtının beklendiğini belirterek, haberler üzerine konuştuğu Icardi'nin menajerinin kendisine "Çok önemli bir teklif yaptılar. Şu an için daha fazla bilgi veremem" yanıtını verdiğini söyledi.
Okan Buruk, "Icardi'nin Suudi Arabistan'dan ilk aldığı teklifin doğru olduğunu biliyorum." dedi. Al Taawon, Arjantinli golcüye yıllık 30 milyon euro teklif etmişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sergen Yalçın'dan flaş açıklamalar! Eski öğrencisi hakkında konuştu...
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...
SON DAKİKA HABER | Fenerbahçe yönetiminden Jose Mourinho kararı!
İngiliz devi, Kenan Yıldız’ın peşinde! Yarışta tek değil