Melik Gökçek: Sonunculuk bu kulübün hakkı değil

Melik Gökçek: Sonunculuk bu kulübün hakkı değil
expand

Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı sonrası İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan Melih Gökçek, “Galibiyet bizim hakkımızdı” dedi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Aykut Kocaman'dan 'istifa' sinyali: Gerekeni yapacağım

Süper Lig’in 11. haftasında evinde Fenerbahçe’yi ağırlayan Osmanlıspor son dakikalarda bulduğu golle 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı.

Maçı izleyenler arasında geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlık görevinden istifa eden Melih Gökçek de vardı.

Büyükşehir Belediye Başkanlık görevinden istifa ettikten sonra kamera karşısına çıkmayan Gökçek, Osmalıspor Fenerbahçe maçını protokol tribününden izledi.

Maç sonu açıklama Gökçek, “Gerçekten çok kaçırdık, kısmet buymuş. Güzel bir maç oldu. Bizim oyuncular çok iyi oynadı. Galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyorum. Sonunculuk bu kulübün hakkı değil. Bu gidişin düzelmesi için dua ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow