Milan, Torino'yu tek golle yıktı

İtalya Serie A'nın 10. haftasında Milan, konuk ettiği Torino'yu 1-0 yendi. Milano'daki San Siro Stadı'nda oynanan müsabakada sezona iyi bir başlangıç yapan Milan, orta sıralardaki Torino ile karşılaştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kırmızı-siyahlılar, 14. dakikasında Fransız golcü Olivier Giroud ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla ev sahibinin üstünlüğüyle tamamlandı.
Maçın son dakikalarında konuk ekip bazı fırsatlar yakalasa da başka gol olmayınca Milan, Torino'yu 1-0 mağlup etti. Puanı 28 ulaşan kırmızı-siyahlıları, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu sonuçla Milan galibiyet serisini de 6 maça çıkardı.
Ligde bugün oynanan diğer maçlarda, Spezia ile Genoa 1-1 berabere kalırken, Salernitana ise Venezia'yı deplasmanda 2-1 yendi.
Serie A'nın 10. haftasında yarın 6 maç, 28 Ekim Perşembe günü de tek maç oynanacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe, transferde dev golcü için kesenin ağzını açıyor! Yönetim düğmeye bastı...
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyor! Hedef üçüncülük
Şampiyon Galatasaray’a İzmir’de görkemli karşılama
Rafa Silva için transfer teklifi! Beşiktaş kararını verdi
Real Madrid’de bir dönem sona eriyor! Luka Modric açıkladı