hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli maç hangi kanalda, saat kaçta? Macaristan - Türkiye hazırlık maçı ne zaman?

    Milli maç hangi kanalda, saat kaçta Macaristan - Türkiye hazırlık maçı ne zaman
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Milliler, ilk hazırlık müsabakasında Macaristan'a konuk olacak. A Milli Futbol Takımı, ikinci özel maçında ise 26 Mart Salı günü Avusturya'ya konuk olacak. Türkiye'nin yanı sıra Macaristan ve Avusturya da 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek. Peki, Macaristan - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Milli maçın yayın saati bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Macaristan ve Avusturya takımlarıyla hazırlık maçlarında karşı karşıya gelecek. EURO 2024, 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek. A Milli Futbol Takımı F Grubu’nda Portekiz, Çekya ve C yolu play-off galibiyle karşı karşıya gelecek. Türkiye, Macaristan ve Avusturya ile 17. kez karşılaşacak. Milli takım, Macaristan ile 8'i resmi olmak üzere oynadığı 16 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 yenilgi yaşadı. Milliler, Avusturya ile yaptığı 10'u resmi 16 müsabakanın ise 7'sini kazandı, 1'inde berabere kaldı, 8'inden mağlubiyetle ayrıldı.

    MACARİSTAN - TÜRKİYE HAZIRLIK MAÇI SAAT KAÇTA?

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Türkiye’nin Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı maçın programlarını duyurdu. Macaristan Türkiye Hazırlık Maçı Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bulunan Puskas Arena’da 22 Mart Cuma günü saat 22.45’te başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

    A MİLLİ FUTBOL TAKIMI MUHTEMEL 11

    Mert, Zeki, Samet, Merih, Cenk Özkacar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can, Kenan Yıldız, Enes Ünal.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow