Nef Stadyumu'nda İsmail Çipe tezahüratı

Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0'la geçti, maçın ardından bu sezon ilk kez kalesini gole kapatan İsmail Çipe büyük sevinç yaşadı. Tecrübeli eldivenin duygusal anları sonrasında Nef Stadyumu'nda tribünlerden 'İsmail' tezahüratları yükseldi, İsmail de Galatasaray bayrağıyla sahayı turladı.
Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında Galatasaray 'da eldivenleri devralan İsmail Çipe bu sezon çıktığı ilk 3 maçında da kalesini gole kapatamamış ve galibiyet görememişti. 26 yaşındaki futbolcu, 3 maçta 4 gol yerken, Antalyaspor karşılaşmasında ilki yaşadı.
Tecrübeli eldiven, Kırmızı-Beyazlılar karşısında 3 kurtarışa imza attı ve kalesini gole kapattı. 2-0'lık zaferin ardından da İsmail büyük bir sevinç yaşadı. Bu anlar da tribündeki taraftarların gözünden kaçmadı. Nef Stadyumu adeta 'İsmail' tezahüratlarıyla inledi.
İsmail de Galatasaray bayrağını alarak, stadyumda turladı.
Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa sıcağı sıcağına konuşan deneyimli file bekçisi, "Çocukluğumu Galatasaray'a verdim. Gittik, geldik. Allah'a şükürler olsun, emeklerimizin karşılığını sahada aldık. Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Taraftarlara da teşekkür ederim. İnşallah güzel günler gelecek" yorumunu yaptı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
FENERBAHÇE KOMBİNE SATIŞI: Fenerbahçe Kombineleri Satışa Çıktı Mı? Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Beşiktaş'ta kritik kongre! Serdal Adalı'dan, Dikilitaş projesi hakkında açıklamalar...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan, Sergej Milinkovic-Savic bombası!
İlkay Gündoğan imzaya geliyor! Transfere onay çıktı...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Uğurcan Çakır'a teklif! Ali Koç - Ertuğrul Doğan görüşmesi...