Oğulcan Çağlayan, taraftarları kutlamaya çağırdı

Oğulcan Çağlayan, taraftarları kutlamaya çağırdı
expand
KAYNAKCnnturk.com

Oğulcan Çağlayan, Kocaelispor taraftarlarını şampiyonluk kutlamalarına davet etti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Trendyol 1. Lig’de sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan eden ve Trendyol Süper Lig’e yükselme hakkı elde eden Kocaelispor’da üst üste alınan mağlubiyetler taraftarın tepkisine neden oldu.

Söz konusu yenilgiler için taraftarlardan özür dileyen yeşil-siyahlı futbolcu Oğulcan Çağlayan ise taraftarlara şu ifadelerle seslendi:

"Bu kareler benim için çok özel. Bu şehirde çocuklar Kocaelispor’u tutar. 16 yıllık özleme son verdiğimiz bu sezonda sizden gelen kutlama kareleri beni çok mutlu ediyor. Son 3 haftada alınan sonuçlar ile sizi üzdüğümüzün farkındayız, özür dileriz. Pazar günü; stadyumda 35 bin, ekranları başında yüz binlerce kişi olarak bu hazzı doyasıya yaşayalım. Sonuna kadar hak ettik, her anıyla gurur duyuyorum."

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow