hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okan Buruk'un oğlunun görüntüsü dikkat çekmişti! Nedeni belli oldu...

    Okan Burukun oğlunun görüntüsü dikkat çekmişti Nedeni belli oldu...
    expand
    KAYNAKMilliyet

    Galatasaray'ın Süper Kupa'da Fenerbahçe'nin çekilmesi sonrası yaptığı kutlamada Ali Yiğit Buruk'un görüntüsü gündem oldu. Canlı yayına yansıyan görüntü ile ilgili detay ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi, Fenerbahçe sahadan çekildi.

    Maçın 1. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı gol ile Galatasaray 1-0 öne geçmiş ve golün ardından A takımı temsilen sahada bulunan Fenerbahçe U19 oyuncuları teknik heyetten gelen talimat ile sahadan çekildi.

    Bu gelişme üzerine maçın hakemi Volkan Bayarslan maçı tatil etti ve Galatasaraylı oyuncular saha ortasında kutlama yapmaya başladı.

    Fenerbahçe takımının sahadan çekilmesi üzerine Galatasaray ilk 11'inde bulunan oyuncular ve yedek oyuncular antrenman maçı yapmaya başladı.

    ALİ YİĞİT BURUK'UN GÖRÜNTÜSÜ

    Okan Burukun oğlunun görüntüsü dikkat çekmişti Nedeni belli oldu...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaraylı futbolcuların saha içinde kutlama yaptıkları anda canlı yayına Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk ekranlara geldi. Ali Yiğit'in kafasını tutması soru işareti oluşturdu. Herkes ne olduğunu merak ederken Ali Yiğit'ten paylaşım geldi.

    'KUTLAMAYI BİRAZ ABARTINCA'

    Okan Buruk'un oğlu paylaşımında "Kutlamayı biraz abartınca" notunu düştü. Galatasaray'da Davinson Sanchez'in kutlama esnasında Ali Yiğit'in saçlarını tuttuğu öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow