Ozan Kabak: Hayalim gerçekleşti

Galatasaray'ın 18 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Kabak, kariyerindeki ilk UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.
Ozan Kabak ile Badou Ndiaye, Schalke ile 0-0 berabere kaldıkları Şampiyonlar Ligi maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Hayaline ulaştığını söyleyen Ozan, "İstediğimiz sonucu elde edemedik ama Şampiyonlar Ligi gibi bir arenada 1 puan da önemli, rakibe de 3 puan vermedik. Şampiyonlar Ligi her oyuncunun hayali, ben de şükürler olsun ilk maçıma çıktım. Fatih hoca bana çok güveniyor, ben de bunu boşa çıkarmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Ndiaye ise şu ifadeleri kullandı;
1 puan amacıyla maça çıkmadıklarını vurgulayan Ndiaye, "Beklediğimiz bir sonuç değildi. 3 puanı alarak buradan ayrılmak istiyorduk, 1 puan istemiyorduk. Bundan sonraki maçlara bakacağız. 3 zor maça çıkacağız. Kolay olmayacak, her maça ayrı ayrı hazırlanmak gerekiyor. Sonuçları alacağımızı umuyoruz" diye konuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
PORTEKİZ İSPANYA Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Maç Şifresiz Mi? İşte UEFA Uluslar Ligi Finali Portekiz İspanya İlk 11 Bilgisi
PFDK bu sezon rekor kırdı! Ceza yağmuru...
Galatasaray'ın eski yıldızı Marcao transfer oluyor!
Arda Turan, Fenerbahçe’nin orta sahasını istiyor! Resmî teklif…
Jose Mourinho'dan Inter açıklaması! Resmen yanıtladı...