Fatih Terim Yunanistan'da galibiyetle başladı

Fatih Terim Yunanistanda galibiyetle başladı
expand
KAYNAKVahap Özdemir / cnnturk.com

Yunanistan Ligi'nde Panathinaikos, Fatih Terim'in takımın başında çıktığı ilk lig maçında Pas Giannina'yı 2-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Mücadeleye etkili başlayan Terim'in öğrencileri 25. dakikada Giannina karşısında Fotis Ioannidis’in golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla sona ererken, Panathinaikos ikinci yarıya da hızlı başladı. 48. dakikada Tonny Vilhena ceza sahası dışından şık bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca, Panathinaikos sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Bu galibiyetle Panathinaikos puanını 37'ye yükselterek, 38 puanlı PAOK'un ardından ikinci sırada yer aldı.

Karşılaşma sonrası Fatih Terim, "Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Oyuncuları gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. İyi bir başlangıç yaptık ve her maç daha iyiye gideceğiz. Kısa bir süredir buradayım ama buna rağmen oyuncularım iyi oynadı. Golün peşinden gittik ve golü bulduk. Önemli bir 3 puan kazandık. Panathinaikos taraftarları bu akşam mutlu olmalı. Biz, güçlenerek yolumuza devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow