Parma başkanı gözaltına alındı!

Roma Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, aralarında Parma Kulübü Başkanı Giampietro Manenti'nin de bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Zanlılar, yolsuzluk yapmak ve kara para aklamakla suçlanıyor.
Son yıllarda içine girdiği borç krizinden kurtulamayan İtalyan kulübü, sahipleri Tomasso Ghirardi ve Arnavut iş adamı Rezart Taçi tarafından, Rus enerji firması Gazprom'a yakınlığıyla bilinen Slovenya ortaklı Mapi Grup'a bir avroluk sembolik bedelle satılmıştı.
Geçtiğimiz ay gerçekleşen devrin ardından, Manenti başkanlığında bir yönetim oluşturulup tüm borçların kapatılacağı taahhüt edilmişti.
Parma, İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A'da bu sezon çıktığı 25 maçta topladığı 9 puanla son sırada bulunuyor.
Ücretsiz Wi-fi bulunca parlayan Hobbit kılıcı!
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
FENERBAHÇE KOMBİNE SATIŞI: Fenerbahçe Kombineleri Satışa Çıktı Mı? Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Beşiktaş'ta kritik kongre! Serdal Adalı'dan, Dikilitaş projesi hakkında açıklamalar...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan, Sergej Milinkovic-Savic bombası!
İlkay Gündoğan imzaya geliyor! Transfere onay çıktı...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Uğurcan Çakır'a teklif! Ali Koç - Ertuğrul Doğan görüşmesi...