Pedro Franco'da sürpriz gelişme

Pedro Francoda sürpriz gelişme
expand

Millonarios, eski oyuncusu Pedro Franco'yu Beşiktaş'tan transfer ettiğini duyurmuştu. Ancak ilginç bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Kolombiya ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Franco'nun transferi için Beşiktaş'la anlaşma sağlandığı ve oyuncunun takımla çalışmalara başlayacağı ifade edilmişti.

Ancak Kolombiya ekibi bu sabah Twitter hesabından ve resmi internet sitesinden bu resim ve haberi kaldırdı.

Millionarios'un Franco'yla ilgili internetteki bütün izleri kaldırmasının nedeni bilinmiyor.

2013 yılında 2.4 milyon avroluk bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'ın yolunu tutan ve Süper Lig deviyle beş yıllık sözleşme imzalayan Pedro Franco, Slaven Bilic döneminde şans bulan oyunculardan olsa da Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaramamıştı. Franco geride bıraktığımız sezonu Arjantin ekibi San Lorenzo'da kiralık olarak geçirdi fakat sadece dört maçta forma giydi.

Slaven Bilic'in son bombası: Mario Gomez

Millonarios'un altyapısında yetişen 25 yaşındaki stoper oyuncusu, 2014 yılında Kolombiya Milli Takımı'na seçilmeyi de başarmıştı. 

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Pedro Francoda sürpriz gelişme

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow