PFDK, Çağdaş Atan’a 2 maç ceza verdi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Çağdaş Atan’ı 2 maçtan men cezasına çarptırdı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), PFDK kararlarını açıkladı.
Buna göre; RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'a Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynanan maçta rakip takım mensuplarına yönelik hakareti sebebiyle 2 maç men ve 58 bin 500 lira, maç sonrası rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle ise 58 bin 500 lira para cezası verildi.
PFDK, Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Serhat Sütlü'ye ise rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç men ve 58 bin 500 lira para cezası verdi.
Net Global Sivasspor formasını giyen Murat Paluli'ye, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 müsabakadan men cezası verildi.
Kurul; Beşiktaş'ı 930 bin, Trabzonspor'u 750 bin, Galatasaray'ı 336 bin, Bodrum FK'yi 300 bin ve Eyüpspor'u da 150 bin lira olmak üzere çeşitli nedenlerden dolayı cezalandırdı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe mi Beşiktaş mı derken resmen transfer oluyor! Jadon Sancho gelişmesi...
Fenerbahçe 2 dünya yıldızını daha açıklamaya hazırlanıyor!
Süper Lig devinden Kerem Aktürkoğlu bombası! Takas önerisi...
Inter'de Hakan Çalhanoğlu krizi çözüldü! Galatasaray ihtimalinde son durum belli oldu...
Archie Brown: Başka takımlardan da ilgi vardı ama Fenerbahçe'yi tercih ettim