PFDK Josef de Souza'ya ceza vermedi

PFDK Josef de Souzaya ceza vermedi
expand

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü maçındaki hareketi nedeniyle Josef de Souza için bir ceza tayinine yer olmadığına karar verdi. Ankaragücü ise 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü maçındaki hareketi nedeniyle Josef De Souza için kırmızı kart görmüş olması nedeniyle otomatik cezası dışında ayrıca ceza tayinine yer olmadığına karar verdi. Brezilyalı oyuncu, kırmızı kart gördüğü için sadece 1 maçlık cezasını çekecek.

Josef de Souza, karar sonrası Twitter hesabından paylaştığı emoji dikkatlerden kaçmadı.

PFDK Josef de Souzaya ceza vermedi

Öte yandan Beşiktaş maçında yaşanan saha olayları nedeniyle Ankaragücü, 1 maç seyircisiz oynama ve 300 bin TL para cezasına çarptırıldı. Ankaragücü ayrıca Beşiktaş maçına usulsüz seyirci alınmasından dolayı 250 bin TL para cezası aldı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow