hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    R. Madrid kalecisi Courtois'dan Galatasaray itirafı

    R. Madrid kalecisi Courtoisdan Galatasaray itirafı
    expand
    KAYNAKFanatik

    Real Madrid'in sakatlıklarla boğuşan yıldız kalecisi Thibaut Courtois, kariyerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Belçika Milli Takımı'nın da kalesini koruyan tecrübeli eldivenden Galatasaray itirafı geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2023 Ağustos ayında sol dizindeki çapraz bağlardaki sakatlıktan ameliyat olan ve yaklaşık 7 ay sahalardan uzak kalan Thibaut Courtois, geçtiğimiz Mart ayında da bir kez daha sakatlanmış, Real Madrid yaptığı açıklamada oyuncunun antrenmanda sakatlandığını ve sağ diz iç menisküs bağlarında yırtık tespit edildiğini duyurmuştu.

    EURO 2024'TE FORMA GİYEMEYECEK

    Sezonun büyük bölümünü sakatlığı nedeniyle kaçıran Belçikalı kaleci Cadiz karşılaşmasında sahalara geri dönse de, Belçika Milli Takım Teknik Direktörü Domenico Tedesco, sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giymeyen Courtois'yı kadroya almayacağını ve fiziksel olarak formda olan oyuncuları seçeceklerini söylemişti.

    "İÇERİ GİRİNCE BÜYÜKLÜĞÜ GÖRÜYORSUNUZ"

    R. Madrid kalecisi Courtoisdan Galatasaray itirafı

    Mundo Deportivo'nun haberine göre; bir söyleşiye katılan Courtois sakatlığına ve kariyerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Ağustos ayında yaşadığı sakatlık sonrası ağladığını ve zor günler geçirdiğini söyleyen tecrübeli kaleci, Real Madrid'in sportif başarılarına da değindi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Dışarıdan bakıldığında büyüklüğü görüyorsunuz ama içeriye grene kadar Real Madrid'in dünya futbolu üzerindeki etkisini fark etmiyorsunuz. Her yıl Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için mücadele ediyorlar, kulüp dünyanın en iyisi ve gerçekten de İçeride olduğunuzda her şeyi görürsünüz, dünyanın içinde hareket ettiğinizde etkisini anlarsınız." diyen Belçikalı file bekçisi Real Madrid kariyerindeki 2 kırılma noktasını açıkladı ve Galatasaray ile ilgili sözleri çok konuşuldu.

    FLAŞ GALATASARAY İTİRAFI

    R. Madrid kalecisi Courtoisdan Galatasaray itirafı

    "Biri Galatasaray maçı. Yaklaşık 3 kurtarış yaptım ve güven kazandım. O günden bu yana her şey yolunda gitti. İkinci an ise Liverpool'a karşı Şampiyonlar Ligi finalini kazanmaktı. O kadar çok kurtarışla o finali kazanmak ve seçilmekti. Maçın adamı futbol açısından hayatımın en güzel anlarından biri."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow