Radamel Falcao takıma katıldı

Galatasaray Futbol Takımı, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını sürdürdü.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra gruplar halinde 5'e 2 pas ve top kapma çalışması gerçekleştiren futbolcular, devam eden bölümünde 3 gruba ayrılarak pas çalışması yaptı. İdmanın ana bölümünde ise sınırlı alanda çift kale oyun oynandı. Antrenman, soğuma hareketleriyle sona erdi.
A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası kadrosunda bulunan ve yurda dönen Kerem Aktürkoğlu, antrenman öncesi takımı ziyaret ederek Fatih Terim ile sohbet etti.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karantina süresi dolduktan sonra yapılan PCR testlerinde negatif sonuca ulaşılan ve Türkiye’ye döndükten sonraki testinde de negatif sonuç alan Radamel Falcao, sağlık kontrolünden geçerek takıma katıldı.
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig devinde rota Alexander Sörloth!
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...
Ballon d’Or favori listesi değişti! Messi ve Ronaldo yıllar sonra yok
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...