Ronaldinho transferi kilitlendi

Ronaldinho transferi kilitlendi
expand

Beşiktaş Kulübü yönetimi ile Ronaldinho'nun menajeri ve aynı zamanda ağabeyi olan Roberto Assis arasında dün yapılan görüşmelerden de bir sonuç çıkmadı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis, Beşiktaşlı yöneticilerle yemekte bir araya geldi.

Nişantaşı'ndaki bir restoranda gerçekleşen yemekte Assis'e, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yönetim kurulu üyeleri Metin Albayrak ve Deniz Atalay eşlik etti.

Yapılan transfer görüşmesinde siyah-beyazlı kulüp, ikinci sponsoru bulamadığı için rakamı 4.5 milyon Euro'da tuttu. Buna karşın daha önce istediği 8.5 milyon Euro'dan 6.5 milyon Euro'ya kadar inen Roberto, bu rakamı kesinlikle kabul etmeyeceğini bildirdi.

Brezilya'dan buna yakın tekliflerin zaten olduğunu söyleyen Roberto Assis, bugün yapılacak görüşmelerde de Siyah-beyazlıların bu rakamlarda ısrar etmesi halinde, görüşmeleri sonlandıracağını ifade etti.

Yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ahmet Nur Çebi, Ronaldinho'nun ağabeyiyle bir araya gelmelerinin transfer görüşmesi amaçlı olmadığını, Assis'in kendisinin misafiri olarak yemekte bulunduğunu kaydetti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Assis, siyah-beyazlı yönetici Ahmet Nur Çebi ile 3 gün önce de bir araya gelirken, resmi kanallardan, bu görüşmenin de bir dostluk ziyaretinden ibaret olduğu duyurulmuştu.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow