Ryan Donk'un 2 maçı kaldı

Sezon başında Galatasaray ile 1+1 sözleşme imzalayan Ryan Donk’un opsiyon maddesinin işlerlik kazanması için 2 maç kaldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bu sezon toplam 21 maçta (Lig ve Avrupa) forma giymesi halinde yeni sözleşmeye hak kazanacak olan Hollandalı futbolcu, bugüne kadar 19 karşılaşmada oynadı.
Süper Lig'de kalan 11 maçta Donk 2 kez forma giyerse sözleşmesi otomatik olarak uzayacak. Ayrıca 200 bin euro da prim almaya hak kazanacak. Son dönemde başarılı performansı ile dikkat çeken Donk'la ilgili kararı Terim verecek.
2019-2020 sezonunda Donk'un takımda kalması halinde bu sezon 200 bin euro olan bonusu da 300 bin euro'ya çıkacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
FENERBAHÇE KOMBİNE SATIŞI: Fenerbahçe Kombineleri Satışa Çıktı Mı? Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Beşiktaş'ta kritik kongre! Serdal Adalı'dan, Dikilitaş projesi hakkında açıklamalar...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan, Sergej Milinkovic-Savic bombası!
İlkay Gündoğan imzaya geliyor! Transfere onay çıktı...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Uğurcan Çakır'a teklif! Ali Koç - Ertuğrul Doğan görüşmesi...