Sabiha Gökçen'de Fenerbahçe coşkusu

Sabiha Gökçende Fenerbahçe coşkusu
expand

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda deplasmanda Trabzonspor'u 3-1 yenerek, şampiyonluk iddiasını son maça taşıyan Fenerbahçe, İstanbul'da coşkulu karşılandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmanın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelerek, tezahüratlarla Trabzon'dan gelecek Fenerbahçe kafilesini beklemeye başladı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak saat 02.30'da Genel Havacılık Terminali'ne geldiğinde 1000 kadar sarı-lacivertli taraftar, meşaleler yakıp "Fener gol gol gol, 2 kupa geliyor", "Şampiyon Fener" şeklinde tezahüratlar yaptı.

Takımla birlikte gelen Fenerbahçeli yöneticiler özel araçlarına giderken, teknik heyet ve futbolcular tezahüratlar eşliğinde otobüse bindi. Bu sırada futbolculardan Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu kendilerini bekleyen taraftarların yanına doğru giderek, el salladı.

Takım otobüsü hareket edince meşaleler yakarak, otobüsün önüne geçen taraftarlar tezahüratlarını sürdürdü. Taraftarların arasında güçlükle ilerleyen otobüs yaklaşık yarım saatte havalimanından ayrılabildi. Sarı-lacivertli taraftarlar araçlarıyla otobüsün ardından konvoy oluşturarak, takımlarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne kadar takip etti.

Bu arada, havalimanında çevik kuvvet ekipleri güvenlik önlemi aldı.

Trabzon'da mahsur kaldılar

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 yenen Fenerbahçe, Trabzon'da uzun süre mahsur kaldı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmanın bitiminin ardından, Fenerbahçe'yi stada getiren otobüsün şoförü, bazı taraftarların maç öncesi ve maçın ardından otobüse yabancı madde attığını, camların çatladığını belirterek, kafileyi hava limanına götürmeyi reddetti.

Fenerbahçeli yöneticilerin ve kulüp görevlilerinin çabasına rağmen otobüs şoförü ikna edilemeyince, sarı-lacivertli kafile yaklaşık 2 saatlik bekleyişin ardından 2 polis midibüsü ile hava limanına götürüldü. Daha sonra sarı-lacivertliler, özel uçak ile İstanbul'a hareket etti.

Bu arada, futbolcular soyunma odasından çıkarken Emre ve tercüman Samet Güzel'e koridorda birkaç kişinin saldırmak istediği ancak çevredeki güvenlik görevlileri tarafından bu kişilerin koridordan uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow