hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sinan Boztepe: Daha ağır cezalar gerekirdi

    Sinan Boztepe: Daha ağır cezalar gerekirdi
    expand
    KAYNAK DHA

    Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin daha ağır cezalar alması gerektiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalyaspor’un Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği iftar organizasyonunda konuşan Başkan Sinan Boztepe, gündemdeki konulara dair görüşlerini paylaştı.

    Boztepe, “Şimdi imza verecek miyiz? Bununla alakalı Kulüpler Birliği'nden bir karar çıktı. Kulüplerimizin de hemen hemen 20 kulübün 16'sı, en son benim bildiğim 16'sı federasyonun zaten görevine devam etmemesi konusunda hemfikir. Bununla alakalı da yakın bir zamanda Kulüpler Birliği'nden bir karar çıkacak. Karar çıktığı zamanda tüm camiaya, tüm kamuoyuna hep beraber paylaşmış olacağız" ifadeleriyle TFF’in istifasının istendiğini belirtti.

    “DAHA AĞIR CEZALAR GEREKİRDİ”

    TrabzonsporFenerbahçe maçıyla ilgili cezaları da değerlendiren Boztepe, “Ya yeterliliğinden ziyade şuna bakmak lazım. Durup durup da maç günü Adana Demirspor'la maçı var ve saat 15.00'te cezalar açıklanıyorsa burada bir şey var demektir, yanlışlık var demektir. Yani bütün herkes programını yaptı, planını yaptı. Ya hemen haftasında ve zamanında açıklamasını yaparsınız ya da o müsabakayı geçtikten sonra yaparsınız. Neden saat 15.00'te yapıyorsunuz? Yani maçtan 4 saat önce bir açıklama yapıyorsunuz. Çok doğru bir şey değil. Şimdi oradaki yaptırımların çokluğundan ziyade bu yaptırımların neden yaptırıldığı ve zamanına bakmak lazım. Bana göre iki taraf da daha ağır cezalar alabilirdi, alması da gerekirdi. Eğer ki bu bir sonuç getirecekse, örnek teşkil edecekse ama maalesef biz ne yaparsak yapalım Türk milleti olarak zaten bir şeyimiz vardır, cezalar bizi yıldırmaz. Biz öyle cezalarla yılacak bir millet değiliz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow