Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Ankaragücü'nü reddetmişti! Morutan'ın yeni adresi belli oldu

Galatasaray'da Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kiralanmasına karar verilen ve Türkiye'den de talipleri olan Olimpiu Morutan'ın transferi hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yeni sezon öncesi Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Olimpiu Morutan için birçok Transfer iddiası gündeme gelirken flaş bir gelişme yaşandı.
Geçen sezon başında Romanya'nın FCSB kulübünden yaklaşık 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ancak özellikle yaşadığı dil problemi nedeniyle takıma bir türlü adapte olamayan Olimpiu Morutan, oynayarak deneyim kazanması için kiralanmak isteniyor.
Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kiralık olarak gönderilmesine karar verilen oyuncu için Türkiye'den Sivasspor başta olmak üzere Fatih Karagümrük ve Ankaragücü'nün talip olduğu gündeme gelmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Galatasaray’da 10 numara transferi hızlandı: Can Uzun ve Batrakov geliyor!

Fenerbahçe Lukaku ile anlaştı! Napoli'den teklife cevap...

GALATASARAY - VİLLARREAL MAÇI KAÇ KAÇ BİTER? Yapay zekadan Cimbom'un sezon öncesi son ciddi sınavı için sürpriz skor tahmini

Hakan Çalhanoğlu'ndan sürpriz açıklama: İleride kendimi TFF Başkanı olarak da görüyorum

Fenerbahçe - Pavlidis görüşmelerinde sıcak gelişmeler: Benfica ile pazarlık sürüyor