Sivasspor, Modou Barrow'u böyle açıkladı

Sivasspor, sol kanat oyuncusu Modou Barrow'un 2023-24 sezonunun sonuna kadar kiralanması konusunda Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Ahli ile anlaşmaya vardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sivas'a gelen Gambiyalı futbolcu Modou Barrow, Başkan vekili Bahattin Eken'in katıldığı imza töreninde kendisini Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.
13 Ekim 1992'de Gambiya'nın başkenti Banjul'da dünyaya gelen Modou Barrow, futbola Norrköping alt yapısında başladı. Ardından Varbergs BoIS, Östersund, Swansea, Nottm Forest, Blackburn, Leeds United, Denizlispor, Reading ve Jeonbuk Hyundai de forma giyen sporcu son olarak Suudi Arabistan'da Al-Ahli de görev yaptı.
Kariyerinde 328 maça çıkan Modou Barrow 62 kez gol sevinci yaşadı ve 53 asist yaptı. Barrow, 18 kez de Gambiya milli takımımın formasını terletti.
EMS Yapı Sivasspor ailesine hoş geldin Modou Barrow 🔥♟️#GösterGücünü pic.twitter.com/0fDkNTpyTq
— EMS Yapı Sivasspor (@Sivasspor) August 28, 2023
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...
SON DAKİKA HABER | Fenerbahçe yönetiminden Jose Mourinho kararı!
İngiliz devi, Kenan Yıldız’ın peşinde! Yarışta tek değil
Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanı şampiyonluk maçı olabilir