Sivasspor’da başkan, yeniden aday olmuyor

Sivasspor’da Bahattin Eken, genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını duyurdu.
Sivasspor Başkanı Bahattin Eken, 28 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını belirtti.
Eken, kulübün resmî iletişim kanalları aracılığıyla söz konusu kararını şu ifadelerle açıkladı:
“Değerli Sivasspor Camiası,
28 Haziran Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurulda, Sivasspor Kulübü Başkanlığına yeniden aday olmayacağımı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.
Bu onurlu görevi yürüttüğüm süre boyunca, büyük bir özveriyle çalıştık. Her zaman kulübümüzün menfaatlerini önceleyen bir anlayışla hareket ettim. Şimdi ise, Sivasspor’umuzun geleceği adına bayrağı devretme zamanı geldiğine inanıyorum.
Görevi devralacak yeni başkan ve yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte de kulübümüzün yanında olmaya ve desteğimi sürdürmeye devam edeceğim. Temennim, Sivasspor’umuzun daha da güçlenerek yoluna devam etmesi ve camiamızın yeni zaferlerle gururlanmasıdır.
Bu süreçte bana destek veren taraftarlarımıza, yönetim kurulumuza, teknik heyetimize, futbolcularımıza ve kulüp çalışanlarımıza en içten teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig devinde rota Alexander Sörloth!
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...
Ballon d’Or favori listesi değişti! Messi ve Ronaldo yıllar sonra yok
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...