Sneijder'ın bıçak seti pahalıya patladı!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sneijder, İngilizlerin yoğun tepkisi üzerine attığı tweet'i silmek zorunda kaldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, geçtiğimiz günlerde bıçak firmasının reklamını yaptığı bir tweet atmıştı. Başarılı oyuncu tweet'te "Sonunda Galatasaray bıçak setim satışa hazır ve her yere teslim edilebilir" ifadelerini kullanmıştı.
Sneijder'in bu tweet'i İngiliz taraftarların büyük tepkisini çekti. Sneijder'in tweet'i attığı gün aynı zamanda Taksim'de iki Leeds United taraftarının öldürülmesi olayının yıldönümüydü. Bunu sonradan fark eden Sneijder, tweet'i hesabından kaldırdı.
Sneijder, bu tweet'i BBC'de haber olunca "Gerçekten çok üzgünüm. Bundan haberim yoktu. Ürünü kaldırıyoruz." açıklamasında bulundu.
Roma haftalar sonra galip
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziantep Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupası finaline hazırlanıyor
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin
Henry Onyekuru geri dönüyor! 2 teklif birden...