hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokaklar sarı kırmızıya boyandı

    KAYNAKDHA - İHA

    Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray, tarihindeki 24 şampiyonluğu kazandı. Taraftarlar şampiyonluk coşkusunu sokaklara taşıdı. Tüm yurtta da kutlama coşkusu vardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son düdük çaldı. Sarı kırmızılı bayrağını alan sokağa, şampiyonluğu kutlamaya koştu. Tüm yurtta cadde ve sokaklarda Galatasaraylı taraftarların coşkusu hakimdi.

    Galatasaray, son karşılaşmaya çıkarken şampiyonluğa 3 puan uzaktaydı. Sarı kırmızılar Konya'da hata yapmadı. Son düdük ile tabelada yazan 3-1'lik skor, Galatasaray'ın Süper Lig'de 24 kez şampiyonluğunun da ilanıydı.

    Şampiyonluk coşkusu yeşil sahalardan sokaklara taştı. Taraftarlar tüm yurtta cadde ve sokakları sarı kırmızıya boyadı. Meşaleler yandı, halaylar çekildi, konvoylar oluşturan taraftarlar sokaklarda şampiyonluk turu attı.

    İstanbul'da kutlamaların adresi Taksim'di. İstiklal Caddesi dolduran sarı kırmızılılar, tezahürat ve marşlarla şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

    Coşkunun hakim olduğu ikinci adres ise Galatasaray Florya Metin Oktay tesislerinin önü oldu. Şampiyon takımı karşılamak için tesislere akın eden taraftarlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar şarkılar ve tezahüratlar eşliğinde şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankara'da kutlamaların adresi Kızılay Meydanı'ydı. İzmir'de sarı kırmızılılar, kutlama için Gündoğdu Meydanı'na indi.

    Yurdun diğer illerinde de sarı kırmızılı taraftarların coşkusu vardı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow