Beşiktaş'a iki müjdeli haber

Beşiktaşa iki müjdeli haber
expand

Süper Lig’in 10’uncu haftasında deplasmanda derbi maçta Fenerbahçe’nin konuğu olacak Beşiktaş, yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen kondisyon ve taktik çalışması 1.5 saate yakın sürdü. Antrenman; sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları ve küçük oyunlarla devam eden idman, tam sahada oynanan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlılarda geçtiğimiz haftalarda koronavirüs testleri pozitif çıkan ve bir süre takımdan ayrı kalan Welinton ve Hasic de takımla birlikte çalışmalara başladı. Testi pozitif çıkan bir diğer isim Oğuzhan Özyakup ise dün yapılan antrenmanda yer almıştı. Karantina süreçleri devam eden Vida ve N’Sakala ise antrenmana katılmadı.

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla derbi hazırlıklarına devam edecek.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow