Inter Emre Mor'dan vazgeçti

Inter Emre Mordan vazgeçti
expand

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla, Inter'in Emre Mor'un transferinden vazgeçtiğini yazdı. Sky Italia da transferin dondurulduğunu açıkladı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Pedulla, normalde bugün Emre Mor'un menajeriyle Inter arasında ikinci görüşmenin yapılmasının beklendiğini ancak Inter'in randevu planlamadığını öne sürdü. Sky İtalia görüşmelerin dondurulduğunu açıkladı.

İtalyan gazeteci, Inter'in transferden vazgeçme nedeninin menajerin istediği komisyonlar olduğunu öne sürdü.

Arda Turan'ın Barcelona'daki günleri sayılı

Emre'nin menajeri Muzzi Özcan geçtiğimiz gün 5 milyon euro komisyon istediği iddialarını reddetmişti.

Inter'in Emre Mor'dan vazgeçmesinde ikinci neden ise Sampdoria'dan Patrik Schick tranfserinde ilerleme kaydetmesi. Genç oyuncunun Inter'in teklifini kabul ettiği ve birkaç gün içinde bu transferin resmileşeceği belirtiliyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow