Son dakika Mario Gomez transfer oldu

Alman kulübü Vfb Stuttgart, Wolfsburg'dan Mario Gomez'i transfer ettiğini resmen duyurdu.
Bild gazetesi bugün 32 yaşındak Mario Gomez'in devre arasında Stuttgart'ın yolunu tutacağını iddia etmişti. Wolfsburg ile Stuttgart'ın bu transfer için 3 milyon 500 bin euro'ya anlaştıkları belirtilmişti.
Barcelona'dan El Clasico için makarna pilav taktiği
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart, Wolfsburg'dan Mario Gomez'i transfer etti.
Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 32 yaşındaki Alman milli futbolcu Gomez ile 2020'ye kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Stuttgart'ın teknik direktörü Hannes Wolf, Gomez'in transfer edilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, devre arası hazırlık döneminde tecrübeli futbolcunun takıma uyum sağlaması için her şeyi yapacaklarını vurguladı.
Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Gomez ise "Her şeyin başladığı evime döndüğüm için mutluyum." ifadesini kullandı.
Stuttgart'ta 2007'de Bundesliga şampiyonluğu yaşadığını hatırlatan Gomez, iyi bir ikinci yarı geçirerek takımının ligde kalması için çalışacağını, bunun yanı sıra Almanya Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'na katılmayı hedeflediğini kaydetti.
Stuttgart'ın altyapısında yetişen ve 2009'a kadar bu takımın formasını terleten tecrübeli futbolcu, Bundesliga'da Bayern Münih ve Wolfsburg'da da forma giymişti.
Mario #Gomez: „Ich bin sehr glücklich wieder zu Hause zu sein, dort wo alles für mich begonnen hat."
— VfB Stuttgart (@VfB) 22 Aralık 2017
---
Zur Meldung auf vfb.de: https://t.co/oZuKoni0YV #VfB pic.twitter.com/MAcK0tTUTg
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kupa finalinin üzüntüsünü yaşıyor
Beşiktaş, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı
1 aydır hastanede tedavi görüyordu! Mert Hakan Yandaş'ın son durumu netlik kazandı...
SON DAKİKA | Süper Lig ekibinde Sergen Yalçın sesleri
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantep'te bir dizi ziyarette bulundu