Son dakika... Yattara 42 yaşında sahalara dönüyor

Trabzonspor'da efsane oyuncusu İbrahima Yattara, 42 yaşında yeşil sahalara dönüyor. Denizli'nin amatör temsilcisi Yeşil Çivrilspor'un renklerine kattığı Gineli futbolcunun amatör lisansı çıktı. Yattara yarın Yıldızspor karşında 'İbrahim Üçüncü' adıyla sahada hünerlerini sergileyecek
Çalımlarıyla dönemine damga vuran Trabzonspor'un eski yıldızı Yattara, 42 yaşında futbola geri döndü. Denizli'de Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşil Çivrilspor'a transfer olan Yattara'nın amatör futbolcu lisansı çıktı. Türk vatandaşlığına geçen Yattara 'İbrahim Üçüncü' adıyla sahada boy gösterecek.
Futbolcu görev verilmesi durumunda yarınki Yeşil Çivrilspor-Yıldızspor maçında forma giyecek. Trabzonspor'da 8 sezon forma giydikten sonra Mersin İdman Yurdu'na transfer olan daha sonra şansını yurt dışında deneyen futbolcu Belçika 3. Lig ekiplerinden La Loviere Centre'de forma giydikten sonra futbolu bırakmıştı.
MAÇ GÜNÜ GELECEK
Takımla idmanlara çıkma fırsatı bulamayan futbolcunun maç günü Denizli'ye geleceği öğrenildi. Yeşil Çivrilspor'a ücretsiz transfer olan futbolcu ligde kalan 5 maçta takımın şampiyonluğu için ter dökecek.
(Skorer)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe'den Diego Carlos kararı! Yönetim bin pişman...
Gaziantep Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupası finaline hazırlanıyor
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin