hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Spor Etkinliklerinde Kombine Bilet: Avantajları Ve Kullanımı

    Spor Etkinliklerinde Kombine Bilet: Avantajları Ve Kullanımı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Bütün yıl boyunca iç saha maçlarını aynı koltuk üzerinden izleme imkanı veren biletler kombine bilet olarak bilinmektedir. Yıllık olarak alınır ve buna bağlı şekilde toplu ödeme gerçekleştirilir. Böylece bütün bir sezon boyunca herkes kendi takımını ya da başka takımları, kombine alarak diledikleri zaman izleyebilirler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Genel olarak ise kombine biletler iç saha biletleri olarak da ifade edilmektedir. Yani herhangi bir spor dalı açısından o takımın kendi sahası üzerinden alınan, aynı koltuk kapsamındaki bilettir. Sağlamış olduğu avantajları ile beraber günümüzde pek çok kişi futbol başta olmak üzere birçok spor dalı üzerinden kombine bilet alıyor.

     Spor Etkinliklerinde Kombine Bilet: Avantajları ve Kullanımı

     Birçok spor dalı üzerinden spor etkinlikleri için kombine bilet alımı gerçekleşmektedir. Bunu gerçekleştirebilmek için ise öncelikle resmi internet sitesi üzerinden Passolig başvurusu yapmak gerekir. Başvuru gerçekleştikten sonra kartı almadan da yine kombine bilet başvurusu yapılabilir.

     Böylece kişi Passolig kartını alarak yıllık olarak kombine bilet alımı gerçekleştirir. Bundan sonra ise bir sezon boyunca giriş hakkı elde eder. Sağlamış olduğu birçok avantaj ile beraber kombine biletler bu konuda yaygın değerlendirilmektedir.

     - Öncelikle her hafta biletle uğraşmadan kolayca giriş imkanı sağlar.

     - Aynı zamanda toplu alındığı için daha uygun fiyata gelir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     - Tüm sezon başları tek bedel ödenerek her hafta izlenebilir.

     - En önemli kısmı gidilmek istenen oyun için kuyrukta beklenmez.

     - Zaman zaman önemli maçlar için yıl içerisinde bilet fiyatları artsa bile, bu durum kombine biletleri herhangi bir şekilde etkilemez.

     Görüldüğü gibi bu şekilde yukarıda verilen avantajları ile beraber kombine biletler günümüzde önemli yer taşır. Özellikle futbol ve basketbol ile voleybol maçları için kombini biletler yaygın şekilde alınmaktadır.

     Kombine Biletler Kupa Maçları İçin Geçerli mi?

     Kombine biletler konusunda en çok merak edilen konular içerisinde kupa maçları yer almaktadır. Ziraat Türkiye Kupası başta olmak üzere futbol ile beraber birçok spor dalı adına kupa maçlarında kombine biletler artık kullanılabiliyor.

     Böylece her taraftar kendi takımını kupa maçları üzerinden de yine iç saha içerisinde izleme şansı elde edebilir. Tabii bu durum aynı zamanda Şampiyonlar Ligi ve UEFA kupası gibi birçok turnuva üzerinden de ön plana çıkmaktadır. Bu durum basketbol ya da voleybol gibi diğer spor dalları açısından da uluslararası turnuvaları için geçerlidir.

     Kombine İçin Kart Gerekli mi?

     Bilindiği üzere günümüzde artık özellikle futbol üzerinden Passolig ile beraber statlara giriş yapılıyor. O yüzden mutlaka öncelikle başvuru kapsamında Passolig kartını almak gerekir. Ancak bunun yanı sıra kombine bilet alımı için, tercih edilen takım konusunda taraftar kartını da almak gerekmektedir. Aynı zamanda o takımın kongre üyesi olmak da yine kombine bilet almak için imkan tanır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow