Sturridge ve Mikel'in bütçesi Sosa ve Novak'a

Daniel Sturridge ve Obi Mikel'in gönderilmesinin ardından maaş bütçesinde 3 milyon Euro'luk tasarruf sağlandı. Yönetim bu bütçenin bir kısmını sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Jose Sosa ve Filip Novak'la yapılacak pazarlıklarda kullanacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Daniel Sturridge ve John Obi Mikel ile yolların ayrılmasının ardından Trabzonspor'da maaş bütçesi açıldı.
İki oyuncunun da senelik 1.5 milyon Euro garanti ücret alması nedeniyle toplam 3 milyon Euro'luk tasarruf sağlayan Bordo-Mavili yönetim, bu bütçenin bir kısmını sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Jose Sosa ve Filip Novak için kullanacak.
Soru işaretleri giderilecek
Uzun süredir iki yıldızla da nikah tazelemek için görüşmelerine devam eden ancak menajerlerin isteklerine takılan Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, açılan bütçe ile birlikte daha rahat hareket edecek. Yönetim, Sosa ve Novak'la sözleşme yenileyerek şampiyonluk yolunda iki oyuncunun da aklındaki soru işaretlerini gidermeyi planlıyor.
(Fanatik)
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çaykur Rizespor stadının çimlerine branda önlemi
TRANSFER | Fenerbahçe, Jadon Sancho ve Uğurcan Çakır için vites artırdı
Galatasaray'da Victor Osimhen gelişmesi! 4 Temmuz'a kadar...
FENERBAHÇE KOMBİNE ALIŞ: Kombineler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Kombine Fiyatları Ne Kadar? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Anderson Talisca...