Süper Lig'de sürpriz ayrılık

Spor Toto Süper Lig daha başlamadan bir teknik direktör değişikliği daha gerçekleşti. Vitor Pereira'nın yerini Dick Advocaat'a bırakmasının ardından Adanaspor da teknik direktör Engin İpekoğlu ile yollarını ayırdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kulübün basın sözcüsü Bülent Uzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün aldıkları karar doğrultusunda İpekoğlu ile turuncu-beyazlı kulübün yollarının ayırdığını söyledi.
ABD 4x100 metrede tek başına koştu
Uzel, "Engin hocaya katkılarından dolayı teşekkür ederek kendisiyle yollarımızı ayırdık. Yeni teknik direktör ile ilgili henüz bir çalışma yok. Netleştiğinde paylaşacağız." diye konuştu.
Ligin başlamasına bir gün kala Engin İpekoğlu ile yollarını ayıran Akdeniz ekibi, ilk maçına Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın yönetiminde çıkacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sergen Yalçın'dan flaş açıklamalar! Eski öğrencisi hakkında konuştu...
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...
SON DAKİKA HABER | Fenerbahçe yönetiminden Jose Mourinho kararı!
İngiliz devi, Kenan Yıldız’ın peşinde! Yarışta tek değil