Tarık Çamdal Eskişehirspor'a kiralandı

Eskişehirspor, 2 yıl önce Galatasaray'a transfer ettiği Tarık Çamdal'ı kiralık olarak tekrar renklerine bağladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tarık Çamdal, Kulüp Başkanı Halil Ünal, Mali Asbaşkan Ekrem Birsen, yönetim kurulu üyeleri Fetih Özgür Demirdaş, Yasin Özkaya ve Kaan Ay ile Başkan Danışmanı Mete Yılmaz'ın hazır bulunduğu törende Eskişehirspor'la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Tarık Çamdal'ın yeniden yuvaya dönmesine sevindiklerini belirtti.Tarık Çamdal 2 yıl önce Eskişehirspor'dan Galatasaray'a transfer olmuştu. Çamdal, Eskişehirspor'un Trabzonspor'dan transfer ettiği Erkan Zengin'in kız kardeşi Hülya Eda ile de geçen yıl evlenmişti.
Tarık Çamdal, kayınbiraderi ile Erkan Zengin'le birlikte sezon sonuna kadar TFF 1'inci Futbol Ligi'nde mücadele eden Eskişehirspor'da forma giyecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe’ye transfer mi oldu? Şanlıurfaspor’dan Uchenna Ogundu açıklaması
Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yakmıştı! Galatasaray yıldız futbolcunun peşine düştü...
Victor Osimhen'den Galatasaray taraftarlarını sevindiren haber!
Beşiktaş, yeni sezona flaş transferlerle başlangıç yapacak! 4 yıldız birden listede...
Fenerbahçe, Hatayspor maçına hazırlanıyor