Terens Puhiri Galatasaray hayranı çıktı

Terens Puhiri Galatasaray hayranı çıktı
expand

Endonezya takımlarından Borneo'da forma giyen 21 yaşındaki Terens Puhiri, Avrupa gündemine düştü. Bunun sebebi ise 1.57 boyundaki futbolcunun izleyenleri şaşkınlığa uğratan hızı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Endonezyalı futbolcu Terens Puhiri, ülkesinde attığı golün ardından Avrupa medyasında da gündem oldu.

1.57 boyundaki futbolcunun kendi ceza sahasından rakip kaleye 10 saniyede koşarak attığı gol, taraftarları şaşkınlığa uğrattı. Bu sezon çıktığı 20 maçta 3 gol atan 3 de asist yapan Endonezyalı futbolcunun Galatasaray hayranı olduğu da ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabında İstanbul'a yaptıkları ziyaretin fotoğrafları görülen Puhiri, Türk Telekom Stadı önünde çektirdiği Galatasaray formalı fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow