hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili soruşturma açıldı

    Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili soruşturma açıldı
    expand

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından taraftarın sahaya girmesiyle başlayan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrası Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, orta sahada toplanarak galibiyeti kutlamak istedi. Bu sırada çok sayıda taraftar sahaya inerek, sarı-lacivertli oyunculara saldırdı. Orta saha bir anda karışırken, arbede yaşandı. Çok sayıda güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle, Fenerbahçe takımı güçlükle tünele girerek yeşil zeminden ayrıldı.

    Twitter hesabından bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır. Spor, her şeyden önce centilmenliktir. Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez." dedi.

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise, "Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananlar sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna yakışmamaktadır. İlgili makamlarca gerekli soruşturma başlatılmıştır. Süreci yakından takip etmeye devam ediyoruz." açıklamasını yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow