hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'da sakatlık kabusu! Milli futbolcudan kötü haber

    Trabzonsporda sakatlık kabusu Milli futbolcudan kötü haber
    expand
    KAYNAKcnnturk.com

    Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışında istediği noktada olmayan Trabzonspor'da bir kötü haber de milli futbolcusundan geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz hafta Alanyaspor'a 3-1 kaybeden Trabzonspor'da, kaleci Uğurcan Çakır'ın maçtan sonra ağrıları bulunuyordu. MR'a giden milli futbolcunun sonuçları kötü çıktı. Başarılı eldivenin, sağ kalça bölgesinde kas yaralanması tespit edildi. Çakır'ın 17 Mart'ta Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı ise henüz netleşmiş değil. Süper Lig'de üçüncü olan Karadeniz ekibi, 46 puanla zirvenin 29 puan gerisinde bulunuyor.

    Karadeniz ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, Kaptanımız Uğurcan Çakır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

    Beşir, "Futbol A Takımımızın, Corendon Alanyaspor ile oynadığı karşılaşma sonrasında sağ kalçasında ağrı hisseden Kaptanımız Uğurcan Çakır’ın yapılan muayenesi ve MR görüntülemesi sonucunda sağ kalça bölgesinde kas yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow