Trabzonspor'dan Dele Bashiru bombası!

Trabzonspor, eski futbolcusu Anthony Nwakaeme ile anlaştıktan sonra başka bir Nijeryalı oyuncuyu daha gözüne kestirdi. Bordo-mavililer, Hatayspor'un yetenekli futbolcusu Dele Bashiru için kulübüyle görüşmelere başladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Orta saha rotasyonunu yetenekli oyuncularla güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavililerin, Atakaş Hatayspor forması giyen Dele Bashiru’nun peşinde olduğu ifade edildi.
Dele Bashiru, Trendyol Süper Lig’de geçen sezon 36 maçta 8 gol, 5 asiste imza atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Karadeniz ekibinin, sözleşmesinde 2 milyon euroya serbest kalma maddesi bulunan 23 yaşındaki oyuncu için Hatayspor’la görüşmelere başladığı aktarıldı.
Yöneticilerin, yetenekli oyuncuyla da iletişim halinde olduğu ve kısa süre içinde transferi bitirmenin hesaplarını yaptıkları vurgulandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


HRADEC KRALOVE - BEŞİKTAŞ MAÇI NEREDEN İZLENİR? Hradec Kralove-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hradec Kralove-Beşiktaş maçı ilk 11'ler belli oldu mu? Şifreli mi şifresiz mi?

HRADEC KRALOVE - BEŞİKTAŞ MAÇI KAÇ KAÇ BİTER? Yapay zekadan UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu karşılaşması için sürpriz skor tahmini

TRANSFER HABERİ | İtalyan devi, Fenerbahçe’den Ederson’u istiyor

Victor Osimhen, Icardi'nin formasını istemedi: 45 uğurlu geldi

Galatasaray, Rafael Leao transferinde kararlı
